Kall potatissallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

God

Ingredienser

  • 500 g färsk potatis
  • 1 rödlök
  • 1/2 gurka
  • 1 bunt rädisor
  • 3 dl gräddfil
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skär den kokta kalla potatisen i tärningar. Skala och finhacka löken.Tärna gurkan och skiva rädisorna. Häll gräddfilen i en skål och blanda med vitlöken, persiljan och salt och pepparn efter smak. Blanda ner potatisen, löken, gurkan och rädisorna i salladssåsen. Ställ potatissalladen svalt tills du ska använda den. Du kan servera vad som helst till salladen. Lite gott bröd också.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben