kall romsås till fisk
Serverar:
4 portioner
Tid:
5 minuter
Snabb, enkel, god!
Ingredienser
3 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1 burk ( 75 gram) ishavsrom (röd) ica
1 förp. fryst dill 18 gram
Instruktioner
Blanda gräddfil, majonnäs, ishavsrom och fryst dill. Rör ihop. Servera.
Jättegott till ugnsmarinerad lax eller stekt fisk.
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall konjakssås till rökt fisk
2-4
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
God kall sås till fisk
1
2-4
Panerad fisk med kall dillsås
4.1
25 min
4
10
Halstrad fisk med örtpotatis och romsås
4
Kall romsås
4.5
15 min
4
3
Kall romsås
10 min
Kall sås till lax eller annan fisk
10 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!