Kall senapssås

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 5 minuter

Gjord på creme fraiche. Perfekt till lax och andra fiskrätter! Personligen har jag den här såsen tillsammans med ugnsgjord lax, nudlar och en god sallad.

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 ½ tsk Slotts senap
  • 1 ½ tsk dijonsenap
  • Ett stänk citronsaft
  • Eventuellt några knippor dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Blanda creme fraiche tillsammans med Slotts senap och dijonsenap. Stänk över citronsaft och blanda eventuellt med finhackad dill om tillbehören till rätten matchar med dill, annars går det mycket bra även utan. Salta och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Lax
    Här njuter vi av lax i olika former, dels marinerad, dels grillad med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben