Kall senapssås

Serverar: 4 portioner

Megagott!

Ingredienser

  • 2 msk svensk senap
  • 1 tsk socker
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 dl salladsolja
  • Salt
  • Peppar
  • 4 msk finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop senap, socker och vinäger. Tillsätt oljan lite i taget under vispning. Vispa tills såsen är tjock. Smaka av med salt och peppar. Blanda i dillen.
    2. Mitt tips: Mindre socker, ta sötningsmedel i stället för socker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Lax
    Här njuter vi av lax i olika former, dels marinerad, dels grillad med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben