Finfördela smöret i vetemjölet. Lös upp jästen i den kalla mjölken och blanda allting med en stor sked (spara lite ägg till penslingen). Låt degen jäsa i 20 minuter.
Rör under tiden ihop ingredienserna till fyllningen. Mjöla bakbordet och kavla ut degen till en fyrkant. Bred på fyllningen. Rulla ihop degen som en rulltårta och skär ut 24 bullar. Lägg dem i pappersformar och låt jäsa till dubbel storlek, ca 30 minuter.
Pensla med resten av äggen, strö över pärlsocker. Grädda i 250 grader 5 - 10 minuter.
ja säger bara det "suveräna"
nu blir det stor Repris till 100 pers .
Dom kommer bli glatt överraskade av dessa ljuvligheter ..
monika6818 juli 2009
supergoooooda.jag ringlade lite smält choklad över,blev kanon = )
Cassiopeya4 mars 2014
Undrar om mina ägg var för stora, smeten blev väldigt kladdig. Tillsatte lite mer mjöl. Goda bullar blev det iaf till slut! Tack för ett bra och snabbt recept.
Frugan bakde dem.
ja säger bara det "suveräna" nu blir det stor Repris till 100 pers . Dom kommer bli glatt överraskade av dessa ljuvligheter ..
supergoooooda.jag ringlade lite smält choklad över,blev kanon = )
Undrar om mina ägg var för stora, smeten blev väldigt kladdig. Tillsatte lite mer mjöl. Goda bullar blev det iaf till slut! Tack för ett bra och snabbt recept.