Kallrökt lax med pepparrotsgrädde

Serverar: 10 portioner

Servera laxrosorna tillsammans med pepparrotsgrädden. Passar utmärkt på buffébordet.

Ingredienser

  • Ca 20 tunna skivor kallrökt lax
  • Pepparrotsgrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • Ca ½ dl nyriven pepparrot
  • 1 tsk honung, gärna akaciahonung
  • Salt
  • 1 tsk hackad persilja
  • Garnera med
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Forma laxskivorna som rosor och lägg upp dem på ett serveringsfat.
    2. Pepparrotsgrädde: Vispa grädde och crème fraiche i en skål tills det blir tjockt och krämigt. Smaksätt med pepparrot, honung och salt. Lägg över i en serveringsskål och strö över hackad persilja. Vid servering garnera laxen med dill.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben