Supergoda bullar på grund av den kallrörda degen och den goda fyllningen.
Ingredienser
1 ½ dl 3% mjölk
50 g jäst
150 g margarin
7 dl mjöl
1 ägg
3 msk socker
2 msk mald kardemumma
Fyllning
125 g margarin
4 msk socker
2 msk vaniljsocker
2 msk mald kardemumma
Pensling
1 ägg
Pärlsocker
De här bullarna är verkligen goda. Lätta att göra och att äta upp!
Smakade vanliga bullar. Födelen är att man slipper hålla på att krångla med rätt temperatur på degväskan och dessutom så är det mindre degvätska än vanligt.. Kanonbra recept.. Tack tack! :-D
Väldigt goda bullar!
Håller inte med om att de är goda.Gjorde dom idag.Och ja tyvärr de hamnar nog i slasken,kardemumma smaken slog igenom för mycket. Skulle jag testa att göra dom igen, så skulle nog mängden kardemumma minskas rejält,utan att för den skull tappa den smak som var avsedd.