Kantarell- och köttfärsfylld paprika

Serverar: 3-4 portioner

Denna rätt kan man variera hur man vill med olika kryddor. Jag valde att ha i kantareller eftersom det är så gott och perfekt i tiden :)

Ingredienser

  • 3 röda spetspaprikor
  • 400 g köttfärs
  • ½ gul lök
  • Gula kantareller (så mycket du vill eller har)
  • ½ tärning svampbuljong
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Bryn köttfärsen. Hacka löken och tillsätt och bryn tillsammans med kantarellerna (förvällda). Smula ner buljongen och krydda med paprikapulver, salt och svartpeppar. Dela paprikorna, kärna ur och tillsätt fyllningen. Toppa med favoritosten (västerbotten :P) Gratinera i ugnen på 200°C till osten får färg. Serveras tillsammans med sallad och en klick creme fraiche. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben