Kantareller med sting

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Ett enkelt svampexperiment som föll väl ut till Västerbottenpaj

Ingredienser

  • 2 l färska kantareller
  • Smör
  • 3 msk sherry
  • Salt
  • Peppar
  • Chilipeppar
  • 1 knippe persilja
  • Instruktioner

    Rensa och skär svampen som vanligt. Stek i smör på ganska hög värme så vätskan dunstar, men låt under tiden en knippe persilja ligga med. Salta, peppra och dofta över lite chilipeppar. Avsluta med att slå på en skvätt Sherry. (Skulle förmodligen gå lika bra med Konjak). Hetta upp, tag bort persiljan och servera genast till t ex Västerbottenpaj eller stekt/grillat kött.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lennart_58 14 augusti 2009

    Kantareller är gott nog, detta blev ännu bättre, 5p naturligtvis.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben