Kapris och ostfyllda lövbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God och lättgjord rätt med lövbiff.

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 2 dl riven ost
  • 2 msk kapris
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Blanda riven ost, kapris och senap.
    2. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda, fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare (ca 3 per biff för att fyllningen inte ska rinna ut för mycket under stekning).
    3. Stek de fyllda lövbiffarna i smör, några minuter på varje sida. Salta och peppra efter behag.
    4. Servera till exempelvis ugnsrostade grönsaker och sallad, ev. något kryddsmör till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben