Kapten Blods ögon i blodsås

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 20 minuter

Alltså de här är så festliga att jag bara måste göra de här till halloween. Bara titeln är ju nästan för mycket. Tänk vilken syn!

Ingredienser

  • 6 grapefrukter
  • 1 l hallonkräm
  • 1-2 burkar litchie (skal- och kärnfria stenfrukter)
  • Ca 100 g blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Dela grapefrukterna med en liten kniv så att du får sicksackmönster. Pressa ut grapejuicen med en juicepress. Spara juicen. Fyll grapefruktskalen till hälften med hallonkräm.
    2. Häll av spadet från litchiefrukterna. Smält blockchokladen och fyll försiktigt den håliga sidan av frukterna. Placera dem i krämen så att det ser ut som stirrande ögon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben