Karins supergoda fiskgratäng
Min syster fick detta recept av sin väninna som hade experimenterat lite i köket.
Denna är enkel att tillaga och blir där över är det bara att frysa in.
Alla ingredienser kan du själv variera hur mycket eller lite du vill ha.
Ingredienser
400 g fiskfilé
Ca 9 soltorkade tomater
10 coktailtomater
4 vanliga tomater
4 msk grön pesto
2 pkt (280 g) bacon
2-3 dl riven ost
Instruktioner
- Dela coktailtomaterna,de vanliga tomaterna och de soltorkade tomaterna och skiva baconen.
- Lägg filéerna i en smord form och ställ in i ugnen i 10 minuter i 225 grader.
- Stek bacon och tomaterna. Häll sedan över fisken som ett täcke. Häll över den rivna osten och klicka ut pesto och sätt in i ugnen igen i ca 30 minuter.
- Kan serveras med potatismos eller pressad potatis och rårivna morötter.
Liknande recept
Kommentarer (0)