Karins supergoda fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Min syster fick detta recept av sin väninna som hade experimenterat lite i köket. Denna är enkel att tillaga och blir där över är det bara att frysa in. Alla ingredienser kan du själv variera hur mycket eller lite du vill ha.

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé
  • Ca 9 soltorkade tomater
  • 10 coktailtomater
  • 4 vanliga tomater
  • 4 msk grön pesto
  • 2 pkt (280 g) bacon
  • 2-3 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Dela coktailtomaterna,de vanliga tomaterna och de soltorkade tomaterna och skiva baconen.
    2. Lägg filéerna i en smord form och ställ in i ugnen i 10 minuter i 225 grader.
    3. Stek bacon och tomaterna. Häll sedan över fisken som ett täcke. Häll över den rivna osten och klicka ut pesto och sätt in i ugnen igen i ca 30 minuter.
    4. Kan serveras med potatismos eller pressad potatis och rårivna morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben