Kassler- och rislåda

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Supergod risrätt som jag fått av min mormor och som vi ätit sen jag var liten. Värt att prova

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 paket uncle bens snabbris
  • 1 buljong
  • 3-5 dl vispgrädde
  • Ketchup
  • Senap
  • Nån msk majonäs
  • Salt
  • Peppar
  • 1 burk sparris
  • Instruktioner

    Gör riset enligt förpackningen hela men i vattnet slänger du i en buljongtärning. Skiva kasslern o rulla i en sparris i o lägg i en ungsform när riset e klart häller du det över kasslern. vispa grädden halv tjock inte för tunn o inte för hård. Ta i salt peppar, ketchup senap majonäs efter smak. bre sen på smeten över riset o kasslern o in i ugnen i 200 grader tills såsen fått gyllene brun färg. ät med en god sallad till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben