Kerstins kalaskassler
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
30 minuter
God gratäng med mycket smaker.
Ingredienser
400 g kassler
1 röd paprika
1 krm curry
4 dl créme fraiche 34%
3 msk sweet chilisås
2 msk mango chutney
1 1/2 msk färsk ingefära, finhackad
3 dl grovriven cheddarost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kasslern och skär paprikan i småbitar. Fräs detta några minuter i lite smör tillsammans med curryn.
Blanda créme fraiche, sweetchilisås, mango chutney, ingefära och den rivna osten.
Lägg kassler- och paprikabitarna i en eldfast form, häll över den blandade smeten.
Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
Servera med kokt potatis eller ris och en sallad.
Liknande recept
Kerstins limpor
3.5
3
1
Kerstins korvfröjd
4.5
35 min
6-8
2
Kerstins krämiga kycklingpaj
4.3
1 h
6
12
Kerstins pastasås Provencale
20 min
2
Kerstins medelhavsfisk
4.3
45 min
2
4
Mormor Kerstins köttfärsgryta
30 min
Kerstins stora äppelkaka
5
12-16
Kalaskassler på grönt ris
4
Kalaskassler
4.7
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!