Kerstins kalaskassler

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

God gratäng med mycket smaker.

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 röd paprika
  • 1 krm curry
  • 4 dl créme fraiche 34%
  • 3 msk sweet chilisås
  • 2 msk mango chutney
  • 1 1/2 msk färsk ingefära, finhackad
  • 3 dl grovriven cheddarost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kasslern och skär paprikan i småbitar. Fräs detta några minuter i lite smör tillsammans med curryn.
    2. Blanda créme fraiche, sweetchilisås, mango chutney, ingefära och den rivna osten.
    3. Lägg kassler- och paprikabitarna i en eldfast form, häll över den blandade smeten.
    4. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
    5. Servera med kokt potatis eller ris och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben