Kerstins medelhavsfisk

Serverar: 2 portioner

Tid: 45 minuter

Såååå gott, sååååå enkelt!

Ingredienser

  • 400 g vit fisk, valfri
  • 1 tsk smulad havssalt
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 2 tsk franska örter (t ex Santa Maria)
  • 2 dl crème fraiche med fetaost & soltorkade tomater
  • 2 dl riven ost
  • Soltorkade tomater
  • Instruktioner

    1. Tina fisken, skär den i mindre bitar och lägg i smord, eldfast form. Krydda fisken och fördela därefter crème fraiche över fisken, strö till sist över den rivna osten.
    2. Gratinera i 200 grader ca 20 min. Innan servering, strö över några finstrimlor av soltorkade tomater.
    3. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad på tomat och fetaost.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Tessie85 7 augusti 2012

    Låter väldigt gott! Franska örtkryddor, tror aldrig jag sett det, är det provencaliska eller?

    Roskerstin 7 augusti 2012

    Det ska vara Franska örter, det är Sant Maria som har den bl a. Ska genast redigera receptet. Hoppas att du provar oxå för det är verklige supergott!

    Tessie85 7 augusti 2012

    Tusen tack för receptet! Det var verkligen gott och uppskattades av hela familjen, både stora och små!

    zeta55 26 januari 2013

    Det var riktigt gott, kommer nog att göras igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben