Kassler- och rislåda

Serverar: 4 portioner

Mycket god bjudrätt till fest. Ett bra recept som går att förbereda.

Ingredienser

  • 6 port ris enligt förpackningen
  • ½ kg kassler
  • 1 purjolök
  • 3 dl grädde
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl chilisås
  • ca 200 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka riset. Skär kasslern i tärningar. Strimla purjolöken. Blanda samman.
    2. Blanda grädde, majonäs och chilisås och töm över.
    3. Riv osten och strö på. (Till hit kan du förbereda. Ställ kallt.)
    4. Gratinera 225ºC i 20 min (med varmt ris 15 min).

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    silverpingla 19 oktober 2008

    SÅÅÅ GOTT!! Praktiskt att kunna koka extramycket ris dagen innan och använda gårdagens ris! Mums! Definitivt en favorit!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben