Kassler- och sparrisgratäng

Serverar: 2-6 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

  • Ca 6-8 skivor kassler
  • 1 stor burk konserverad sparris
  • 3 dl grädde (går med matlagnings)
  • Spadet från konserven
  • Ca 2 dl vatten
  • Ca 1-2 msk mjöl (till redning) eller maizenaredning
  • Peppar
  • Riven ost
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Stek kasslerskivorna och lägg över i en ugnsfast form. Ha i mjölet i stekpannan efter sista stekningen och red såsen med grädden och häll över både sparris och sås över kasslern. Strö över riven ost och in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter (Salta ingenting det brukar bli lagom eftersom kasslern är salt i sig)

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    monicadanell 9 maj 2009

    Hej det här måste jag prova lät gott mvh monica

    monicadanell 15 maj 2009

    Hej idag har jag lagat kassler och sparrisgratäng vill bara säga kanon gott kommer att göra fl gånger tack för receptet anders ditt betyg är högsta mvh monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben