Kasslergratäng med broccoli och ananas

Serverar: 4 portioner

Färgglad rätt både till vardags och kalas. Hittade receptet i en veckotidning för många år sedan

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 500 g broccoli
  • 1 stor burk ananasringar
  • 2-3 dl grädde
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 tsk vanlig senap (hultbergs eller liknande)
  • 2 tomater
  • riven ost
  • Instruktioner

    Skär kassler i skivor .Koka broccolin i saltat vatten nästan mjuk,och låt ananasen rinna av.Lägg varannan kassler och ananas på rad i en ugnsform. Lägg broccoli och tomat klyftor runt omkring.Vispa grädden lätt och smaksätt med salt , peppar och senap.Häll såsen över.Riv ost över och gratinera i 225 grader i ca 15 min. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben