En kanongod och riktigt busenkel kasslergratäng. Den blir som godast med en riktigt god, gärna lagrad, riven ost på.
Sätt ugnen på 200 grader. Tärna kasslern och lägg i en ugnsfast form. Lägg broccoli som ett lager ovanpå, går alldeles utmärkt med frusen broccoli. Blanda ihop cream cheese, matlagningsgrädde och lättfraiche, smaka av med lite salt och papper. Häll detta över kasslern och broccolin. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen ca 20 minuter tills osten smälter och börjar få lite färg. Servera med ris eller pasta.
Det här var mycket lättlagat och supergott! Tack för kanonrecept.
Jättegott och så enkelt fixat. Tack för ett bra recept. Gillas av alla i familjen.
Prövade detta idag och det smakade bra och var väldigt lätt att göra. Hade blomkål, purjolök och tomat i med, blev gott.
Denna rätt provade min familj idag å den var jättegod å lättlagad!! Dottern på 8 månader fick smaka också å tyckte det var mumma :)
Mycket gott och smakrikt!
Gratängen blev god men den blev så rinnande. Hur gör man för att slippa få gratängen så rinnande? Tacksam för råd.
Ett tips för att få den mindre rinnande är att använda fetare creme fraiche:)
Jättegott. Det här kommer jag göra fler gånger.