Kasslergratäng med pepparrot
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
30 minuter
Väldigt god och enkel vardags gratäng!
Ingredienser
400 g kassler
3 dl grädde
Riven ost, mängd och sort efter smak
Riven pepparrot efter smak och tycke
3 krm vitpeppar
Instruktioner
Skär kasslern i tunna skivor. Lägg upp i en ungsfast form. Blanda grädde, vitpeppar, pepparrot och ost. Häll över kasslern. Toppa med ost. Gratinera ca 20 min i 200 grader, mitt i ugnen.
Servera med ris och enkel grönsallad.
Liknande recept
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Kasslergratäng
4.4
1 h
4
28
Seidis Kasslergratäng
30 min
4
Kasslergratäng med blomkål och broccoli
4.5
30 min
4
10
Kassler med pepparrot
4
Aromsmör pepparrot
5
6-8
1
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Laxcheesecake med pepparrot
5
10
1
Kalasenkel kasslergratäng
4
4
1
Kommentarer (1)
trbojevic
13 oktober 2009
väldigt gooootttt
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
väldigt gooootttt