Kasslergryta med soltorkade tomater

Serverar: 5 portioner

Tid: 30 minuter

Gjordes på vad vi hade hemma och den gör vi igen.

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • ½ dl soltorkade tomater (hackade)
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 ½ dl grädde
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • 1-2 tsk torkad basilika
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Skär kasslern i tärningar och bryn den. Lägg över den i en gryta. Tärna paprika, skiva purjolöken och pressa ner vitlöken och fräs det tillsammans. Lägg över i grytan. Lägg i soltorkade tomater, tomatpuré, grädde och crème fraiche. Koka upp och smaksätt med basilika, salt och vitpeppar. Låt puttra i några minuter. Servera med klyftpotatis eller ris eller vad du själv föredrar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben