Kasslerlåda med ris och bearnaisesås

God rätt som passar till både vardag och fest

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1/2 purjolök
  • 4 portioner kokt ris
  • 2 påsar bearnaisesås
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka ris.
    2. Koka bearnaisesås enligt anvisning på paketet. Späd den gärna med lite extra vatten så den blir tunnare.
    3. Skär kasslern i skivor och sedan i stavar. Skär purjolöken i tunna skivor
    4. Häll det kokade riset i en ugnsfast form. Lägg kassler och purjolök ovanpå riset och häll sen på såsen.
    5. Strö över riven ost och gratinera i ugn på 225 grader tills osten fått fin färg.
    6. Servera med sallad och baguetter.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben