Kasslerlåda med ris och bearnaisesås
God rätt som passar till både vardag och fest
Ingredienser
500 g kassler
1/2 purjolök
4 portioner kokt ris
2 påsar bearnaisesås
Riven ost
Instruktioner
Koka ris.
Koka bearnaisesås enligt anvisning på paketet. Späd den gärna med lite extra vatten så den blir tunnare.
Skär kasslern i skivor och sedan i stavar. Skär purjolöken i tunna skivor
Häll det kokade riset i en ugnsfast form. Lägg kassler och purjolök ovanpå riset och häll sen på såsen.
Strö över riven ost och gratinera i ugn på 225 grader tills osten fått fin färg.
Servera med sallad och baguetter.
Liknande recept
Ris bacon och bearnaisesås
4
25 min
6
1
persiljesås med ris och skinka
4
20 min
2-3
1
Ris à la Malta
4.6
4
4
Fisk i ugn med ris och linser
1 h
4
Kasslerlåda med chili och curry
4.8
4
6
Räkkrans med ris, curry och mango chutney
45 min
4-6
Fiskpaket med matigt ris
30 min
1-2
Skinkrullar med ris
30 min
6-8
Gris på ris
4
45 min
6-8
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!