Skinkrullar med ris

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt lättlagad och god vardagsrätt.

Ingredienser

  • 200 g rökt skinka i skivor
  • ½ burk paprika
  • 1 stor burk champinjoner
  • Riven ost
  • 3 dl grädde
  • 5 msk chilisås
  • Instruktioner

    1. Rulla varje skinkbit och lägg skinkrullarna på botten av en form.
    2. Häll paprikan över skinkrullarna. Bryn champinjonerna (om du vill, de går utan också) och häll över det med. Strö över riven ost.
    3. Vispa grädden och blanda i chilisåsen. Bred över i formen.
    4. In i ugnen i 225 grader i 15 minuter. Servera med ris.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben