Skinkrullar med ris
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
30 minuter
Väldigt lättlagad och god vardagsrätt.
Ingredienser
200 g rökt skinka i skivor
½ burk paprika
1 stor burk champinjoner
Riven ost
3 dl grädde
5 msk chilisås
Instruktioner
Rulla varje skinkbit och lägg skinkrullarna på botten av en form.
Häll paprikan över skinkrullarna. Bryn champinjonerna (om du vill, de går utan också) och häll över det med. Strö över riven ost.
Vispa grädden och blanda i chilisåsen. Bred över i formen.
In i ugnen i 225 grader i 15 minuter. Servera med ris.
Liknande recept
persiljesås med ris och skinka
4
20 min
2-3
1
Ris à la Malta
4.6
4
4
Färsfyllda Skinkrullar
5
4
4
Fisk i ugn med ris och linser
1 h
4
Lättlagade skinkrullar
4
Räkkrans med ris, curry och mango chutney
45 min
4-6
Fiskpaket med matigt ris
30 min
1-2
Gris på ris
4
45 min
6-8
2
Kasslergryta med Ris
30 min
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!