Kasslersallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Härlig kasslersallad. Bra om man har en bit över och vill göra något lätt. Detta har jag fått hos vänner i Danmark. Mycket gott. Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 äggula
  • 2 tsk Dijonsenap
  • Nymald svartpeppar
  • 3 msk hackad persilja
  • 3 msk hackad gräslök
  • 300 g kassler i små tärningar
  • 1 salladshuvud
  • 12 stora kapris, helst med stjälk
  • Instruktioner

    Vispa grädden mycket tjock och rör ner äggulan. Blanda i Dijonsenapern och nymalen svartpeppar. Vänd försiktigt ned gräslök, persilja och kassler i gräddblandningen. Täck över skålen och ställ den i kylskåpet i ½ timme. Vid serveringen: Lägg salladsblad i botten på 4 tallrikar och lägg kasslersalladen ovanpå. Pynta med kapris. Servera rostat rågbröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben