Kasslersallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod sallad och enkel att göra.

Ingredienser

  • 200 g kassler
  • ½ dl ris
  • ½ gurka
  • 1 röd paprika
  • ½ purjolök
  • ½ isbergssalladshuvud
  • Dressing
  • 1dl majonnäs
  • 3 msk vatten
  • 1 tsk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Curry (efter behag)
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka riset och låt det svalna. Hacka isbergssalladen och lägg upp på ett fat. Hacka de övriga grönsakerna och kasslern och blanda ihop. Gör dressingen och blanda ned grönsakerna och det avsvalnande riset. Häll upp på fatet med isberssallad.
    2. Servera med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben