Katrinplommon sufflé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta var min mormor´s favorit efterrätt..

Ingredienser

  • 2 hg katrinplommon
  • 4 äggvitor
  • 8 msk socker
  • Instruktioner

    1. Hacka katrinplommonen.
    2. Vispa äggvitor till hårt skum och rör i socker. Rör därefter sakta ner katrinplommonen.
    3. Grädda i 175-200° i 30 minuter.
    4. Servera med vispad Grädde.

    Liknande recept

    4.6
    3 h 30 min
    7-10
    7

    Kommentarer (1)

    NitramWollhad 14 oktober 2011

    Underbart, detta var en av min mammas favoritefterrätter. Kan knappt bärga mig, jag vill göra, jag vill göra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben