Kebabgryta

Serverar: 4 portioner

Enkel att göra

Ingredienser

  • 400 g kebabsplit
  • 150 g paprikablandning
  • 1brk krossade tomater
  • 150 g hackad gul lök
  • Matolja att steka i
  • Salt
  • Lagerblad
  • Svartpeppar
  • Socker
  • Creme fraiche efter smak
  • Vatten
  • Instruktioner

    Fräs paprika och lök i olja. Tillsätt tomaterna och lagerblad. Låt koka. Tillsätt kebabspliten under omrörning. Låt koka i 5 min. Plocka bort lager blad. Krydda och blanda i creme fraichen om det blir för starkt. Servera kokt ris till.

    Liknande recept

    4
    20 min
    5-6
    2
    4.2
    30 min
    4
    20

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben