Kebabgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod gryta enkel och går snabbt att göra

Ingredienser

  • 2 pkt kebabkött( finns även färdigkryddat)
  • 1 stor gul lök
  • 1 paprika
  • 2 dl creme fraiche
  • 21/2 dl grädde
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1-11/2 dl chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Basilika
  • Oregano
  • Kebabkrydda
  • Instruktioner

    Stek kebabköttet som kryddas med kebabkrydda Hacka och stek löken. Lägg över i en gryta. Tillsätt paprikan skuren i små tärningar. Häll i creme fraiche, grädde, pressad vitlök samt chilisåsen. Krydda efter smak med salt, peppar, basilika och oregano Låt puttra i 10 min. Serveras med ris eller pommes frites och en grönsallad

    Liknande recept

    4
    20 min
    5-6
    2
    4.2
    30 min
    4
    20

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben