Kebabgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

lätt snabbt och gott

Ingredienser

  • 400 g Kebabkött
  • 1 gul lök
  • 1/2 grön, röd och gul paprika
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 dl chilisås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1-2.5 dl grädde ( brukar använda den större mängden)
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk svartpeppar
  • salt
  • Instruktioner

    Skär paprika och lök i bitar Hacka vitlök fint Bryn kebab flarnen i 5 min (frysta) Salta och peppra Vänd ned paprika och lök Bryn ytterligare i 2-3 min Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt små puttra i 5 min. Servera med ris och en sallad

    Liknande recept

    4
    20 min
    5-6
    2
    4.2
    30 min
    4
    20

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben