Kebabgryta

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 5 hg nötkött, benfritt, helst fruset
  • 2,5 msk grillkrydda
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk soja
  • 1,5 msk basilika
  • 2 tsk salladskrydda
  • 1 msk ketchup efter smak
  • 1,5 dl grädde
  • 2 dl mjölk tills det blir lagom mycket sås
  • 1-2 msk bostongurka
  • Instruktioner

    Skav av bitar av det halvfrusna köttet, bryn det i lite margarin. Blanda i allt utom grädde och gurka. Rör så att kryddorna blandar sig. Häll i resten. Koka sakta. Koktiden är beroende på köttets kvalitet. Servera med ris eller potatis

    Liknande recept

    4
    20 min
    5-6
    2
    4.2
    30 min
    4
    20

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben