Man kan byta ut pajskalet mot en finare pajdeg om man inte vill ha den grov.
Ingredienser
Pajdegen
2 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
50 gram margarin
1 1/2 msk mjölk ( ev lite mer mjölk)
Fyllning 1
1 hackad gul lök
500 gram köttfärs
1 påse tacokryddmix
1 1/2 dl vatten
Fyllning 2
2 hackade tomater
2 - 3 hackad mild pepperoni
2 dl creme fraiche
4 msk majonäs
1 krm svartpeppar
2 dl riven ost
Det här är - alla kategorier - den godaste kebabpajen som finns! Jag bodde i Skara i några år i mitten/slutet på 90-talet och fick receptet därifrån och som blivit under åren en jättehit i våran umgängeskrets här i Dalarna. Och nu hittar jag den hos dig i Axvall :D Kanske samma källa? Fast i mitt recept så heter den Achmeds kebabpaj. Hur som haver så ska den återigen tillagas till en födelsedag - står alltid på allas önskelista! Ha en trevlig sommar! :D