Skulle göra en tacopaj men hade glömt köpa köttfärs så jag fick ta det jag hade i frysen.
Fördela fettet i mjölet med en gaffel eller fingertopparna till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Kan även med fördel göras i en matberedare. Tryck ut degen i en ugnssäker form och nagga den med en gaffel. Ställ in den i frysen så att den blir riktigt kall cirka 15 min. Förgrädda i 225 grader ca 10-15 minuter. Gör under tiden fyllningen. Hacka löken fint. Skiva champinjonerna. Riv osten. Stek köttet när det är lagom brynt har du i champinjonerna och löken och bryner allt tillsammans. Häll köttblandningen i pajformen. Skiva tomaterna och lägg dom på köttet. Blanda ihop tacosåsen, Creme fraiche, äggen och osten. Smaka av med salt och peppar. Häll över köttet. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader cirka 30 min eller tills stanningen stelnat och den fått fin färg. Servera med en god sallad till.