Kesella Topping

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 5 minuter

Mager, sockerfri topping till muffins, kakor eller cheesecake. Går även bra att äta som chokladpudding/mousse och servera med färska bär!

Ingredienser

  • 200 g Kesella
  • 120 g mörk (sockerfri) choklad
  • 1 ½ dl Hermesetas lättströ
  • 1 msk smör
  • 2 msk kokos (valfritt)
  • Instruktioner

    1. Blanda Kesellan med lättströ i en skål. Smält chokladen antingen i vattenbad eller i en kastrull, tillsätt lite smör.
    2. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten med Kesellan och rör om ordentligt. Låt svalna några minuter och tillsätt kokos (behövs inte om man inte gillar kokos)
    3. Bred på toppingen på kakan/muffins eller vad du nu har bakat. Efter ca en halvtimme i kylen så har toppingen stelnat och blivit perfekt!!! MUMS!

    Liknande recept

    4.8
    1 h 20 min
    25
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben