Kesolåda med skinka

Serverar: 4 portioner

Gi middag

Ingredienser

  • 5 kokta kalla potatis
  • 1 strimlad purjolök
  • 150 g rökt skinka
  • 3 ägg
  • 4 dl mjölk
  • 1 liten burk keso
  • 1 1/2 tsk fransk senap
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Varva potatis,purjolök och skinka i en smord ugnsäker form.
    2. Vispa ägg och mjölk. Rör ner keso,senap och kryddorna. Häll äggstanningen i formen. Grädda i ugn i 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    anmawa 26 februari 2009

    Perfekt vardagsrätt som hela familjen tyckte om. Härligt att få användning för gårdagens rester. Snabbt tillagat mellan utvecklingsamtal och idrottsträning. Keso i äggstanning kommer jag definitivt att göra igen vid många sammanhang.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben