Kimonas ugnslax
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
En enkel och god rätt som sköter sig själv i ugnen.
Ingredienser
4 frysta laxfiléer
200 g Creme Bonjour Färskost m. Gräslök
1 citron (skal och saft)
1 lime (skal)
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra eller pensla lite olja på en plåt.
Lägg ut de frysta laxfiléerna och bred på färskosten. Strö över rivet skal från citron och lime och ställ in i ugnen.
Efter 20 minuter är laxen färdig.
Pressa över citron och servera med potatismos eller kokt potatis och lite smält smör.
Liknande recept
Ugnslax i paprika- och chilisås
50 min
3-4
Kimonas hasselbackspotatis med vitlök
5
45 min
2
1
Ugnslax med dilltäcke och kall sås
4.4
4
4
Bra-till-allt -sås
5 min
4
Ugnslax med sparrissalsa
20
Ugnslax med grekiska grönsaker
3
35 min
2
1
Ugnslax
40 min
4
Ugnslax med örtsås
4
4
Kimonas Kycklinggryta
5
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!