Kladdmuffins med romarom

Serverar: 15 portioner

Tid: 20 minuter

Den perfekta kladdmuffinsen, enligt min omgivning!

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 3 dl strösocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 1½ dl vetemjöl
  • 2 tsk romarom
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i kastrull. Vispa ägg och socker i en skål. Rör ned smöret och resten av ingredienserna.
    2. Häll ungefär en stor sked smet i varje form, ska bli 15 stycken sammanlagt. Använd stora muffinsformar av papper. Helst dubbla formar, för att smeten ska hållas så kompakt som möjligt.
    3. Grädda i mitten av ugnen, 175º i 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben