Knaprig klyftpotatis

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Jättegoda!!!

Ingredienser

  • 8 potatisar
  • 1 msk olja
  • 4 msk torra brödsmulor
  • 2 tsk hackad gräslök
  • 1 tsk sellerisalt
  • 1 krm vitlökspulver
  • 1 tsk hackad rosmarin
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 200 grader. Skala potatisen och skär varje potatis i 8 klyftor. Vänd klyftorna i oljan.
    2. Blanda brödsmulor, gräslök, sellerisalt, vitlökspulver och rosmarin i en skål. Tillsätt potatisklyftorna och rör om så alla klyftorna får panering runt om.
    3. Lägg klyftorna i en smord långpanna och stek i ugnen i 40 minuter eller tills de har blivit knapriga och har fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben