Knapriga bacon med champinjonpasta smalmat

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En riktig god gryta

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 300 g färska champinjoner
  • 1 tsk flytande margarin
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk soja
  • 1 pkt bacon
  • 1 dl hackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka lök och vitlök. Skiva champinjonerna. Fräs lök och vitlök i margarinet. Tillsätt champinjonerna och låt fräsa med. Späd med grädde.
    2. Tillsätt basilika och soja. Koka på svag värme i 10 minuter. Krydda med salt och peppar. Toppa varje portion med bacon och persilja. Servera med pasta och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben