Serverar: 4 portioner
Tid: 45 minuter
Världens godaste, saftigaste köttbullar.
Blanda alla ingredienserna väl i en bunke. Forma färsen till lagom stora köttbullar. Stek några bullar i taget i en stekpanna med mycket margarin. Bryn dem runt om och lägg ner dem i en ugnsfast form. Hit går att förbereda. Ställ sedan in dem i ugnen i 200 grader i ca tio minuter beroende på köttbullarnas storlek. Rör om i formen efter halva tiden
Potatisgratäng
Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...
Potatismos
Inga fiskpinnar utan potatismos till! Det håller säkert många svenskar...
Kalvköttbullar med potatismos och purjolök-timjansås
En fin hösträtt med svenska smaker. Kalvköttbullarna är fyllda med...
Enkla och jättegoda köttbullar. Stekte dom klara direkt i stekpannan och serverade med kantarellsås, potatis och lingonsylt. Tack för ett bra recept.