Köttbullar

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 1 dl skorpmjöl
  • 1/2 malet kött blandfärs
  • 1 ägg
  • 2 normalstora gula lökar
  • 4 tsk socker
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    Lägg skorpmjöl i blöt. Blanda i ägg, socker, salt och peppar. Riv löken och blanda i. Rör sedan i köttet och arbeta väl. Trilla sedan köttbullar och stek i en klick smör.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatisgratäng
    Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...

    Potatismos
    Inga fiskpinnar utan potatismos till! Det håller säkert många svenskar...

    Kalvköttbullar med potatismos och purjolök-timjansås
    En fin hösträtt med svenska smaker. Kalvköttbullarna är fyllda med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben