Ingredienser
500 g nötfärs
1 ägg
3 msk konc kalvfond
2 msk röd currypaste
1 gul lök
400 ml kokosmjölk
½ dl mango chutney
10 torkade limeblad
1 kruka färsk koriander
Rapsolja
Salt
Peppar
Inlagda grönsaker
½ dl ättikssprit
1 dl socker
1 ½ dl vatten
1 fänkål
½ gurka
½ zucchini
Idag är du min hjälte! Jag hade detta recept på ett utrivet tidningsblad, och idag när jag skulle börja lägga in grönsakerna var receptet spårlöst försvunnet! Du har räddat min dag! I övrigt kan jag säga att det här är ett roligt sätt att förnya sina köttbullar! Även ungarna äter med god aptit! Förra gången gjorde jag på nötfärs, men idag ska jag göra på blandfärs då jag tycker att köttbullar på ren nötfärs kan bli lite väl torra.