Köttbullspytt med selleri och skogssvamp

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Aldrig provat detta.

Ingredienser

  • 1 kg köttbullar
  • 1 kg potatis
  • 5 st gula lökar
  • 5 st morötter
  • 5 st palsternackor
  • 2 ½ stjälkselleri
  • 2 ½ st små kålrötter
  • 5 dl kantareller
  • 2 ½ dl skogschampinjoner
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Worcestersås
  • 10 ägg
  • 30 st hela inlagda rödbetor
  • Instruktioner

    Dela köttbullarna i halvor.Skala och tärna potatisen, morötterna, palsternackor och kålrot.Blanchera rotsakerna i ca 5 min så de mjuknar.Hack löken och selleri. Rensa svampen och skär den i grova bitat.Fräs till sist alla ingredienserna i smör.Salta, peppra och blanda i Worcestersås efter smak. Servera stekta ägg och rödbetor till köttbullspytten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben