Skinkrullar med skogssvamp

Serverar: 10 portioner

Skinkrullar med skogssvamp färskost och äpple. Gott som förrätt eller till buffén.

Ingredienser

  • 300 g svamp, t ex trattkantarell, ostronskivling, champinjon
  • 1 msk smör eller margarin
  • Salt
  • Peppar
  • 1 äpple
  • 100 g färskost
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 20 tunna skivor lufttorkad skinka
  • Rucolasallat
  • Instruktioner

    1. Ansa svampen och hacka den grovt. Fräs den torr i smör och krydda med salt och peppar.
    2. Låt svalna och blanda med hackat äpple, färskost och timjan. Fördela röran på skinkskivorna och rulla ihop.
    3. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med rucolasallat.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lillon 29 oktober 2008

    här fins många goda resept

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben