Skinkrullar på mangobädd

Serverar: 4 portioner

Efter en timme i frysen går det lätt att skära skinkrullen i lagom tjocka skivor.

Ingredienser

  • 125 g tunna skivor lufttorkad skinka
  • 1 1/4 dl Arla Köket lätt crème fraiche paprika&chili
  • 20 basilikablad
  • 1 mogen mango, ca 300 g
  • Nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg ut skinkskivorna lite omlott till en stor platta. Bred över crème fraiche och fördela basilikabladen ovanpå. Rulla ihop till en rulle. Linda in den i plastfolie. Lägg rullen i frysen ca 1 tim.
    2. Skala mangon och skär loss fruktköttet från kärnan. Skär fruktköttet i tunna skivor och lägg ut dem på 4 assietter. Krydda mangon med peppar. Skär rullen i ca 1 1/2 cm tjocka skivor med vass kniv och fördela över mangon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben