Timjanstekt kolja med selleri och karljohanremoulade

Serverar: 4 portioner

En härlig fiskrätt med karljohanremoulade

Ingredienser

  • 600 g koljafilé
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • 1/2 tsk salt
  • 2–3 msk smör
  • 1 bit rotselleri, ca 200 g
  • 2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Rivet skal av ½ citron
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Dela fisken i portionsbitar och krydda med salt och timjan. Stek dem i smör ca 2 min per sida. Skala och skär sellerin i tändstickstunna strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten 1 min och kyl dem i kallt vatten. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Smaksätt med vitlök, citronskal, salt och peppar. Servera fisken med remouladen, rostad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben