Stekt kolja med betsallad och spenat

Serverar: 4 portioner

En härligt god rätt som passar utmärkt på en fin sommarkväll

Ingredienser

  • Fisk
  • 2 filéer kolja
  • dill
  • spenat
  • citronsaft
  • Sås
  • Gräddfil
  • Citron
  • Gräslök
  • Dill
  • Sallad
  • olika färgade betor
  • gräslök
  • dill
  • skivad halv rödlök
  • rödvinsvinäger
  • Instruktioner

    1. Salladen: sätt ugnen på 190 grader skölj betorna och lägg dem på en plåt med flingsalt i botten ställ dem i ugnen i 45 minuter så att man lätt kan sätta en matkniv igenom skala och skär dem i fjärdedelar förutom de röda och lägg i skål Tillsätt salt, peppar, gräslök, dill, lök och rödvinsvinäger lägg i rödbetorna skurna och skalade.
    2. Fisk: Skär fisken i 4 bitar och skär små sår på dem Gnid in dem i olivolja och krydda med salt och peppar stek dem med skinnet ner i ca 4 minuter och vänd häll lite olivolja och citronsaft i pannan och tillsätt resten
    3. Sås: Blanda Ingredienserna och mixa med en stavmixer

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben