Köttfärs ris & currysås.

Serverar: 1 portioner

Jätte enkel och gott!

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 4.5 dl ris (ca 6 Portioner mått finns på baksidan av paketet)
  • 2 påsar curry sås
  • Instruktioner

    1. Bryn köttfärsen och krydda den som vanligt med lite salt & peppar ( Både vit och svart) Kan även ta andra kryddor efter egen smak. När färsen är brynd och har blivit fin kornig i stekpannan så har man kokat riset medans och häller upp det i en ganska stor karott och sedan i med köttfärsen och rör om. Detta serverar man med curry sås.
    2. Jätte gott och simpelt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben