Köttfärsbiffar med skinka

Serverar: 4 portioner

Så gott

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl lättmjölk
  • 2 msk chilisås
  • 50 g rökt skinka
  • 1 ägg
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Margarin till stekning
  • Instruktioner

    1. Blanda havregryn med mjölk och chilisås och låt svälla 5-10 min. Hacka skinkan.
    2. Blanda grynblandningen med köttfärs, skinka och ägg. Rör om väl. Smaka av med salt och peppar.
    3. Forma färsen till åtta små biffar och stek 2-3 min på var sida tills de blivit gyllenbruna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben