Köttfärsgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

har alltid blivit uppskattad hoppas ni också tycker det

Ingredienser

  • 400 gr blandfärs
  • salt
  • peppar
  • Kött- och grillkrydda
  • 1 gul riven lök
  • 1 påse grönpeppar sås
  • riven ost
  • ris efter behag
  • Instruktioner

    Gör så här stek färsen lök kryddor efter smak, koka riset och koka upp såsen. Häll lite av såsen i en ugnsäker smord form varva sedan ris köttfärs och avsluta med att hälla resten av såsen på, och avsluta med riven ost på, gratinera tills det får en fin färg och servera gärna med en god grön sallad, och kanske en riktigt kall öl. jättegott

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben