Köttfärsgratäng med bostongurka

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad ugnsrätt .

Ingredienser

  • 500 g färs
  • 1 ägg
  • 2 msk potatismjöl
  • ½ dl vatten
  • 1 dl bostongurka
  • Salt
  • Peppar
  • Ostskivor
  • Senap
  • Instruktioner

    Blanda färs med ägg , potatismjöl , vatten , salt och peppar . Bred ut hälften av färsen i en smord ugnsform . Bred på bostongurka och lägg över ostskivor . Stryk ett tunt lager senap på osten , bred över resten av färsen . Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 min eller tills färsen är genomstekt . Servera med potatis + sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben